Hozzávalók
70-80 dkg sertés szűzpecsenye
1 közepes fej vörös hagyma
15 dkg füstölt főtt tarja
30 dkg savanyú uborka
10 dkg vaj
kis csokor petrezselyem
só-bors
A húst mosom,megtisztítom a hártyáitól, ujjnyi szeletekre vágom és a tenyeremmel lelapítom.Enyhén sózom-borsozom, majd a felhevített vajon mindkét odalát 1 perc alatt átsütöm.Kiszedem tányérra és a szeletelt hagymát megdinsztelem a sült vajban.Közben gyufaszál vékonyra metélem a tarját és az uborkát is.Ha puha a hagyma,hozzáadom a szűzérméket és a többi hozzávalót is.Összekeverem,2-3 percig kevergetve összesütöm.A végén megszórom apróra vágott petrezselyemmel.
KONYHASZERELEM
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Királyi sörös karaj
Hozzávalók 8-10 szelet sertés karaj 2 nagy fej vöröshagyma 1 nagy kanál zsír 1 k.k fűszerpaprika 3-4 kanál mustár ízlés szerint só,bors,őr...

-
Hozzávalók Mennyiséget nem írok,mert mindenki maga tudja mennyit szeretne készíteni és mennyire akarja fűszerezni:)Fokhagymából viszont cs...
-
Roppant egyszerű leves,télen melegen,nyáron hűvösen,friss kenyérrel.E mellé szinte főfogás sem kell,annyira laktató és finomságos.Hidegen...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése