KONYHASZERELEM

2015. július 5., vasárnap

Sertésszűz hentes módra

Hozzávalók

70-80 dkg sertés szűzpecsenye
1 közepes fej vörös hagyma
15 dkg füstölt főtt tarja
30 dkg savanyú uborka
10 dkg vaj
kis csokor petrezselyem
só-bors

A húst mosom,megtisztítom a hártyáitól, ujjnyi szeletekre vágom és a tenyeremmel lelapítom.Enyhén sózom-borsozom, majd a felhevített vajon mindkét odalát 1 perc alatt átsütöm.Kiszedem tányérra és a szeletelt hagymát megdinsztelem a sült vajban.Közben gyufaszál vékonyra metélem a tarját és az uborkát is.Ha puha a hagyma,hozzáadom a szűzérméket és a többi hozzávalót is.Összekeverem,2-3 percig kevergetve összesütöm.A végén megszórom apróra vágott petrezselyemmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Alfredo tészta csirkemellel

 Neten találtam ezt az ételt,ahány recept volt,mind másképp volt.de a lényeg ugyanaz.Nagyon finom,a párom kérdrztem,hogy "finom?"a...