Hozzávalók
70-80 dkg sertés szűzpecsenye
1 közepes fej vörös hagyma
15 dkg füstölt főtt tarja
30 dkg savanyú uborka
10 dkg vaj
kis csokor petrezselyem
só-bors
A húst mosom,megtisztítom a hártyáitól, ujjnyi szeletekre vágom és a tenyeremmel lelapítom.Enyhén sózom-borsozom, majd a felhevített vajon mindkét odalát 1 perc alatt átsütöm.Kiszedem tányérra és a szeletelt hagymát megdinsztelem a sült vajban.Közben gyufaszál vékonyra metélem a tarját és az uborkát is.Ha puha a hagyma,hozzáadom a szűzérméket és a többi hozzávalót is.Összekeverem,2-3 percig kevergetve összesütöm.A végén megszórom apróra vágott petrezselyemmel.
KONYHASZERELEM
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Banánfánk
Klasszikus maradékmentés.Volt 3 db.kicsit túlérett banán,amit már nem volt kedvem megenni.Keresgéltem a neten,mit tudnék vele kezdeni,mert ...
-
Hozzávalók Mennyiséget nem írok,mert mindenki maga tudja mennyit szeretne készíteni és mennyire akarja fűszerezni:)Fokhagymából viszont cs...
-
Hozzávalók 1/2 kg fejtett bab 3 szál sárgarépa 2 szál fehérrépa 1 kis fej karalábé 1 fej vöröshagyma 1 kis paradicsom 1 kis TV papri...

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése