Hozzávalók
Mennyiséget nem írok,mert mindenki maga tudja mennyit szeretne készíteni és mennyire akarja fűszerezni:)Fokhagymából viszont csak bátran!
sertéslapocka
csirke comb-szárny
vöröshagyma
fokhagyma
paprika
paradicsom
sertészsír
só-bors-delikát
A vöröshagymát szeletekre vágom és a zsíron elkezdem párolni.Hozzáteszem a szeletekre vágott lapockát,csirkeségeket.Mikor kicsit megpárolódtak,színt kaptak,a csirkéket kiszedem,félreteszem.A többi husihoz hozzádarabolom a paradicsomot- paprikát-fokhagymát,fűszerezem és öntök rá kevés vizet.Többször ránézek és ha kell pótolom mindíg kevés vízzel,nehogy leégjen,de ne is legyen rajta sok lé!
Mikor félig puha a sertéshús,hozzáteszem a csirkéket is és készre sütöm-főzöm őket.
Hasábra vágott főtt burgonyával az igazi,meglocsolva a sült hús zsírjával.
KONYHASZERELEM
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Királyi sörös karaj
Hozzávalók 8-10 szelet sertés karaj 2 nagy fej vöröshagyma 1 nagy kanál zsír 1 k.k fűszerpaprika 3-4 kanál mustár ízlés szerint só,bors,őr...

-
Hozzávalók Mennyiséget nem írok,mert mindenki maga tudja mennyit szeretne készíteni és mennyire akarja fűszerezni:)Fokhagymából viszont cs...
-
Roppant egyszerű leves,télen melegen,nyáron hűvösen,friss kenyérrel.E mellé szinte főfogás sem kell,annyira laktató és finomságos.Hidegen...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése