KONYHASZERELEM

2014. április 26., szombat

Sonkás-gombás melegszendvics

Ezt a fajta melegszendvicset a párom szokta készíteni,így húsvét után.Náluk ez tradíció volt és hozta magával.Mindemellett ragaszkodik hozzá hogy ő is készítse el!Úgyhogy ez a recept és alkotás nem az én dicséretem,hanem az övé!


Hozzávalók
kb.10 szelet kenyérhez

50 dkg füstölt főtt tarja
30 dkg gomba
2-3 fej vöröshagyma
40 dkg trapista sajt
1 nagy doboz tejföl
só-bors
kenyér


A hagymát-gombát-sonkát apró kockákra vágjuk.
A hagymát kevés olajon elkezdjük párolni,majd hozzátesszük a gombát,végül a sonkát.Összepároljuk az egészet,sózzuk borsozzuk.
A kenyérszeleteket megkenjük tejföllel,jó púposan megrakjuk a raguval és befedjük szintén bőséges reszelt sajttal.
Grillsütőbe tolva sajt pirulásig sütjük.Lehet gázsütőben is,csak ott vigyázni kell,mert hamar odapirul az alja.
Nagyon finom gyors és laktató vacsi.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sertésszűz tejszínes mártásban

  Hozzávalók 60 dkg sertésszűz 2 ek.oliva olaj 3 dkg vaj színes bors só 2 dl víz 1 húsleves kocka 2 kk.mustár 1,5 dl tejszín picike porcukor...