KONYHASZERELEM

2015. április 27., hétfő

Egyben sült almás karaj

Ezt a finom sültet a párom készítette Valentin napra!Nagyon egyszerű elkészíteni mégis különleges az ízhatás.
Meglepett vele és mondhatom fenséges volt.

A karajt lecsontozzuk,bedörzsöljük sóval-borssal,kevés olajat öntünk rá és vagy almalevet vagy almabort.Lefedjük fóliával és sütőbe toljuk.Mikor majdnem puha,gerezdekre szeletelt almákat dobálunk a hús mellé,ha szükséges kevés folyadékot még öntünk alá.Levesszük a fóliát és készre sütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sertésszűz tejszínes mártásban

  Hozzávalók 60 dkg sertésszűz 2 ek.oliva olaj 3 dkg vaj színes bors só 2 dl víz 1 húsleves kocka 2 kk.mustár 1,5 dl tejszín picike porcukor...