KONYHASZERELEM

2015. április 27., hétfő

Egyben sült almás karaj

Ezt a finom sültet a párom készítette Valentin napra!Nagyon egyszerű elkészíteni mégis különleges az ízhatás.
Meglepett vele és mondhatom fenséges volt.

A karajt lecsontozzuk,bedörzsöljük sóval-borssal,kevés olajat öntünk rá és vagy almalevet vagy almabort.Lefedjük fóliával és sütőbe toljuk.Mikor majdnem puha,gerezdekre szeletelt almákat dobálunk a hús mellé,ha szükséges kevés folyadékot még öntünk alá.Levesszük a fóliát és készre sütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Alfredo tészta csirkemellel

 Neten találtam ezt az ételt,ahány recept volt,mind másképp volt.de a lényeg ugyanaz.Nagyon finom,a párom kérdrztem,hogy "finom?"a...