KONYHASZERELEM

2015. április 27., hétfő

Egyben sült almás karaj

Ezt a finom sültet a párom készítette Valentin napra!Nagyon egyszerű elkészíteni mégis különleges az ízhatás.
Meglepett vele és mondhatom fenséges volt.

A karajt lecsontozzuk,bedörzsöljük sóval-borssal,kevés olajat öntünk rá és vagy almalevet vagy almabort.Lefedjük fóliával és sütőbe toljuk.Mikor majdnem puha,gerezdekre szeletelt almákat dobálunk a hús mellé,ha szükséges kevés folyadékot még öntünk alá.Levesszük a fóliát és készre sütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kefires kifli kolbásszal

  Tészta 70 dkg liszt 2db tojás 1 kis pohár kefir 6 dkg cukor 2.5 dkg élesztő 1.5 dl tej 1 dl olaj só ízlés szerint /mi sósan szeretjük,kb 2...