KONYHASZERELEM

2015. június 14., vasárnap

Grill csirkecomb római tálban sült újburgonyával,grill cukkinivel

Hozzávalók
bármilyen grillsütő (azért a legigazibb szabad tűznél rácson)
egész csirkecomb

Újburgonya-cukkini

Fűszerezés:
só-bors-őrölt piros paprika-mustár-majoranna-fokhagyma-olaj

A csirkecombokat mosom tisztítom,a fűszereket olajban ízlés szerinti mennyiségben összekeverem és beleforgatom a combokat,Lezárom folpackal és hűtőzöm legalább egy órát.

Mivel én panelban lakom,nincs módom kertben grillezni,így beszereztem egy grillsütőt,amiben nyársak is vannak.A nyársakra felszúrtam a combokat és sülés közben félóránként a maradék páclével kenegettem.Isteni lett!
A cukkiniket mostam és 1.5 cm vastagra szeleteltem.Besóztam kicsit,majd a csirkecomb sütése közben,a grill tetején olaj nélkül megsütöttem.

Az apró(parázs)újburgonyát megtisztítottam,darabolás nélkül sóztam-borsoztam és a beáztatott cserépedénybe pakoltam.Betoltam a hideg sütőbe és kb.1.5 óra alatt megsütöttem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királyi sörös karaj

  Hozzávalók 8-10 szelet sertés karaj 2 nagy fej vöröshagyma 1 nagy kanál zsír 1 k.k fűszerpaprika 3-4 kanál mustár ízlés szerint só,bors,őr...