Minden évben magam sütöm a húsvéti kalácsot.Mindig más recept alapján,mert jó jó,de nem az igazi sosem.Az idei kalácsom,legalábbis állagra és ízre,mert esztétikailag sosem lesz az😄valami mennyeire sikeredett.
Akinek ezt köszönöm és azt gondolom sok ezer ember hálás érte,nem más mint
Szabi a pék!Aki még nem ismeri,katt rá,mert zseniális pékművész.
Tolmácsolom a receptet.Mivel nem saját recept és nem változtattam semmit benne,csak belinkelem a csodát,a végeredményem pedig ez lett.
http://www.mindmegette.hu/peksuli-szabival-igy-lesz-tokeletes-a-husveti-kalacs-55769/
KONYHASZERELEM
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Királyi sörös karaj
Hozzávalók 8-10 szelet sertés karaj 2 nagy fej vöröshagyma 1 nagy kanál zsír 1 k.k fűszerpaprika 3-4 kanál mustár ízlés szerint só,bors,őr...

-
Hozzávalók Mennyiséget nem írok,mert mindenki maga tudja mennyit szeretne készíteni és mennyire akarja fűszerezni:)Fokhagymából viszont cs...
-
Roppant egyszerű leves,télen melegen,nyáron hűvösen,friss kenyérrel.E mellé szinte főfogás sem kell,annyira laktató és finomságos.Hidegen...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése