Minden évben magam sütöm a húsvéti kalácsot.Mindig más recept alapján,mert jó jó,de nem az igazi sosem.Az idei kalácsom,legalábbis állagra és ízre,mert esztétikailag sosem lesz az😄valami mennyeire sikeredett.
Akinek ezt köszönöm és azt gondolom sok ezer ember hálás érte,nem más mint
Szabi a pék!Aki még nem ismeri,katt rá,mert zseniális pékművész.
Tolmácsolom a receptet.Mivel nem saját recept és nem változtattam semmit benne,csak belinkelem a csodát,a végeredményem pedig ez lett.
http://www.mindmegette.hu/peksuli-szabival-igy-lesz-tokeletes-a-husveti-kalacs-55769/
KONYHASZERELEM
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Sertésszűz tejszínes mártásban
Hozzávalók 60 dkg sertésszűz 2 ek.oliva olaj 3 dkg vaj színes bors só 2 dl víz 1 húsleves kocka 2 kk.mustár 1,5 dl tejszín picike porcukor...
-
Hozzávalók Mennyiséget nem írok,mert mindenki maga tudja mennyit szeretne készíteni és mennyire akarja fűszerezni:)Fokhagymából viszont cs...
-
Hozzávalók 70-80 dkg sertés szűzpecsenye 1 közepes fej vörös hagyma 15 dkg füstölt főtt tarja 30 dkg savanyú uborka 10 dkg vaj kis ...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése