Hozzávalók
2 egész csirkemell filé/dupla/
15 dkg füstölt sajt
15 dkg trappista sajt
1 nagy doboz tejföl
3-4 közepes alma
25 dkg császár szalonna
só-bors
A csirkemelleket felszeleteljük lapjával,mint a rántott húshoz.Sózzuk ,borsozzuk és kivajazott tepsibe terítjük.Az azmát hámozzuk,lereszeljük,kinyomkodjuk a létől,de szerintem mehet lével együtt és beborítjuk vele a melleket.A sajtokat vegyesen vékonyan rászeleteljük az almára.Megkenjük egyenletesen a tejföllel és elosztjuk a tetején a csíkokra vágott szalonnát.Betolom a sütőbe lefedés nélkül és addig sütöm,míg a szalonna jó ropis nem lesz és majdnem elsül alatta a lé.
Burgonyapürét készítettem hozzá,szerintem evvel a legfinomabb.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése