KONYHASZERELEM

2014. március 30., vasárnap

Kevert diós-meggyes

Hozzávalók

2 egész tojás
10 dkg margarin
20 dkg cukor
10 dkg darált dió
20 dkg liszt
1 sütőpor
2 dl.tej
1 üveg meggybefőtt

A tojásokat a margarinnal  habosra keverem,majd fokozatosan hozzáadom a többi alapanyagot,simára keverem.
Zsírozott lisztezett tepsibe öntöm,megszórom a lecsepegtetett meggyel és betolom az előmelegített sütőbe.
Kb.25-30 percig sütöm 180 fokon.A végén meghintem porcukorral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Királyi sörös karaj

  Hozzávalók 8-10 szelet sertés karaj 2 nagy fej vöröshagyma 1 nagy kanál zsír 1 k.k fűszerpaprika 3-4 kanál mustár ízlés szerint só,bors,őr...