KONYHASZERELEM

2014. március 30., vasárnap

Kevert diós-meggyes

Hozzávalók

2 egész tojás
10 dkg margarin
20 dkg cukor
10 dkg darált dió
20 dkg liszt
1 sütőpor
2 dl.tej
1 üveg meggybefőtt

A tojásokat a margarinnal  habosra keverem,majd fokozatosan hozzáadom a többi alapanyagot,simára keverem.
Zsírozott lisztezett tepsibe öntöm,megszórom a lecsepegtetett meggyel és betolom az előmelegített sütőbe.
Kb.25-30 percig sütöm 180 fokon.A végén meghintem porcukorral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Sertésszűz tejszínes mártásban

  Hozzávalók 60 dkg sertésszűz 2 ek.oliva olaj 3 dkg vaj színes bors só 2 dl víz 1 húsleves kocka 2 kk.mustár 1,5 dl tejszín picike porcukor...