Hozzávalók
1 és fél csomag babapiskóta
50 dkg mascarpone
2 tojás
4 kanál porcukor
3 dl erős fekete kávé
cukrozatlan kakaó
A tojásokat szétválasztjuk,a sárgáját a cukorral fehéredésig kavarjuk,majd hozzáadjuk a mascarponét és a fehérje keményre vert habját.
A kihűlt kávéba belemártjuk a babapiskótákat és egy tál alját kirakjuk vele.Teszünk rá egy réteg krémet,majd ismét babapiskótát.Addig folytatjuk a sort,míg van hozzávaló,a tetején krém legyen.Végül meghintjük kakaóporral és betesszük a hűtőbe 2-3 órára,hogy összeérjenek az ízek.
Fontos!
Ne áztassuk a piskótát a kávéban,ne szívja meg nagyon magát, mert úgy túl tömény kávé ízű lesz és "szottyos".Én jártam már így:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése