KONYHASZERELEM

2014. június 15., vasárnap

Meggyes piskóta


Hozzávalók

5 tojás
35 dkg liszt
1 cs ütőpor
2 cs vaníliás cukor
1 dl olaj
1 dl tej
50 dkg meggy

A tojásokat szétválasztás nélkül a cukrokkal habbá verjük.
A lisztet összekeverjük a sütőporral,beleszitáljuk a tojás habba,óvatosan összekeverjük.
Hozzáadagoljuk a tejet és az olajat,ha kell,géppel átkeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és megszórjuk a lecsepegtetett,liszttel megszórt meggyel.
Előmelegített sütőbe toljuk és 170-180 fokon 40 percig sütjük.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Alfredo tészta csirkemellel

 Neten találtam ezt az ételt,ahány recept volt,mind másképp volt.de a lényeg ugyanaz.Nagyon finom,a párom kérdrztem,hogy "finom?"a...